Cellpdasim.com

SIM Card, Mobile Phone dhe Memory Card Data Recovery SoftwareHomeSitemapAlbanian

dritaret Produkte


Windows Products

Sim Card Data Recovery Software

Sim Card Data Recovery Software      $69

Data recovery software për kartën SIM rikthen fshirë aksidentalisht të dhënat e kartës SIM e telefonit celular si numrat e Phonebook, mesazhet me tekst lehtësisht.

Order Online

Mobile Phone Data Recovery Software

Mobile Phone Data Recovery Software      $49

Cell Phone Të dhënat e restaurimit Software rimëkëmbet fshirë ose zhdukur multimedia files, fotografi tekst dhe audio-video clips në mënyrë të lehtë.

Order Online

Memory Card Data Recovery Software

Memory Card Data Recovery Software      $49

Memory Card Të dhënat Revival Aplikimi rikthen formatuar ose fshihet fotografi të dhënave nga lloji të ndryshme të multimedial kartë si kartë CF, kartë XD foto-etj

Order Online

Android Data Recovery Software

Android Data Recovery Software       $49

Android dhënave ne Faqe Unerased Aplikimi është e dobishme për të Rinxjerr fshirë aksidentalisht ose të dëmtuara kontakte, video dhe këngë nga Android Phones dhe tableta.

Order Online


MAC Produkte
Mac Products

Mac Memory card

Mac Memory Card Data Recovery Software      $49

Mac Memory Card Data Recovery Software Rinxjerr imazhe humbur, fotografi audio-video humbur për shkak të fshirjes aksidentale, formatimin, infeksion virus etj

Order Online


Mac Mobile Phone

Mac Mobile Telefon Data Recovery Software      $49

Mac Mobile Phone Të dhënat e Restaurimit Aplikimi Rinxjerr imazhe fshirë aksidentalisht, Wallpapers, kontakte dhe mesazhe me tekst.


Order OnlineShare on Facebook

© Copyright cellpdasim.com