SIM Card, Mobile Phone dhe Memory Card Data Recovery Software

Home >> Sitemap >> Albanian
DRITARET PRODUKTE
Sim Card Data Recovery Software

Sim Card Data Recovery Software

Data recovery software për kartën SIM rikthen fshirë aksidentalisht të dhënat e kartës SIM e telefonit celular si numrat e Phonebook, mesazhet me tekst lehtësisht.


Mobile Phone Data Recovery Software

Mobile Phone Data Recovery Software

Cell Phone Të dhënat e restaurimit Software rimëkëmbet fshirë ose zhdukur multimedia files, fotografi tekst dhe audio-video clips në mënyrë të lehtë.


Memory Card Data Recovery Software

Memory Card Data Recovery Software

Memory Card Të dhënat Revival Aplikimi rikthen formatuar ose fshihet fotografi të dhënave nga lloji të ndryshme të multimedial kartë si kartë CF, kartë XD foto-etj.


Android Data Recovery Software

Android Data Recovery Software

Android dhënave ne Faqe Unerased Aplikimi është e dobishme për të Rinxjerr fshirë aksidentalisht ose të dëmtuara kontakte, video dhe këngë nga Android Phones dhe tableta.


MAC PRODUKTE
Mac Memory card

Mac Mobile Telefon Data Recovery Software

Mac Mobile Phone Të dhënat e Restaurimit Aplikimi Rinxjerr imazhe fshirë aksidentalisht, Wallpapers, kontakte dhe mesazhe me tekst.


Mac Mobile Phone

Mac Memory Card Data Recovery Software

Mac Memory Card Data Recovery Software Rinxjerr imazhe humbur, fotografi audio-video humbur për shkak të fshirjes aksidentale, formatimin, infeksion virus etj.